Burenhulp

Burenhulp Avk is opgezet door enkele vrijwilligers voor het regelen van eenvoudige, niet professionele hulp aan de dorpsbewoners, die niet bij machte zijn dit zelf uit te voeren. De hulp wordt gegeven vanuit de bewoners van het dorp door mensen die zich daarvoor hebben aangemeld.

Hulp die gegeven kan worden omvat kleine karweitjes in en om het huis, het doen van boodschappen, oppas regelen voor ouders die hun eigen oppas door een plotseling probleem zien wegvallen. Ook een niet geplande vrije dag van school valt hier onder. Ook op het gebied van vraagstukken over computers hebben we expert in ons midden. En zo zijn er meer probleempjes die bij burenhulp kunnen worden voorgelegd. 

Normaal gesproken is Burenhulp er ook voor het vervoeren of begeleiden van mensen naar dokter of ziekenhuis, gezamenlijk  boodschappen doen en het gezelschap houden van mensen die daar behoefte aan hebben. Al deze activiteiten vallen weg door de Coronamaatregelen. Na opheffing van de maatregelen zal ook dit aanbod weer mogelijk zijn.

Als u een hulpverzoek heeft, aarzel dan niet om  06-57603551 te bellen. De telefoon ligt bij 1 van de vrijwilligers, spreek uw boodschap in u wordt altijd teruggebeld.

Bovenstaand nummer is ook te gebruiken om u aan te melden voor het leveren van hulp bij (incidentiele) klusjes. Uw naam en nummer komt dan op de lijst te staan, u kunt aangeven waar u hulp voor kunt bieden. Wanneer er een hulpvraag is wordt de lijst bij langs gebeld. 

Burenhulp Avk werkt onder de paraplu van Dorpsorganisatie Annerveenschekanaal.

Onze folder vindt u in het MFC.

DIT GEBEURD ER

Nieuwsoverzicht

21
mar

Kern met Pit

Er kan gestemd worden op de landelijke “Kern met Pit” verkiezing. Het kost je een…

11
feb

Kern met Pit

“Hoe kunnen we het dorpspark nog meer en beter benutten?” Daarmee begon de oproep in…

07
mar

Samen koken, samen eten.

Het M.f.c. en de dorpsorganisatie zijn in een vergadering op het idee gekomen om iets…

07
mar

Stichting Feestcommissie FC2000

I.v.m. persoonlijke perikelen van enkele commissieleden ziet de huidige feestcommissie het niet zitten om deze…

07
mar

Nieuws van OBS De Kameleon

Sponsorloop op het buitenspeelterrein voor onze leerlingen Vrijdag 26 april staat in het teken van…

07
mar

Nieuws van “Gaston”

Aktiegroep “GASTON” p/a Greveling 59 9654 PN  Annerveenschekanaal Inmiddels is de 10.000 euro subsidie VVG…