Nieuws van OBS De Kameleon

Sponsorloop op het buitenspeelterrein voor onze leerlingen

Vrijdag 26 april staat in het teken van sport en spel op De Kameleon. Er worden die dag verschillende activiteiten voor onze leerlingen georganiseerd. Zo staat de hele dag in het teken van de Koningsspelen en is het feest in alle groepen, omdat de leerkrachten gezamenlijk hun verjaardag vieren. Daarnaast hebben we in de middag een sponsorloop. Met deze sponsorloop hopen we een mooi bedrag op te halen voor het nieuwe buitenspeelterrein waar de kinderen van De Kameleon gebruik van kunnen maken.

In alle opzichten is het eerste streven van basisschool De Kameleon is het bieden van een veilige plek waar de leerling anderen kan ontmoeten en zich in vrijheid kan ontplooien. Een veilige, uitdagende en speelse schoolomgeving hoort hier ook bij. Deze omgeving maken personeel, ouders, leerlingen en de mensen uit de omgeving samen.

Wij als school zijn zeer enthousiast over de plannen van sportvereniging Spes in samenwerking met dorpsbelangen over ‘het nieuwe buiten spelen in Eexterveen’. Tijdens alle voorbereidingen van het hele project is de school nauw betrokken en hebben wij als school een actieve rol. Wij zien dit speelterrein als verlengstuk van ons schoolplein en kunnen daardoor onze leerlingen een prachtig buitenterrein bieden waar zij kunnen leren, spelen en bewegen. Met de opbrengsten van de sponsorloop hopen wij dan ook een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de inrichting en aankleding van het terrein.

Niet alleen de leerlingen van de school profiteren van het toekomstige speelterrein. Ook tijdens- en na schooltijd kan jong en oud gebruik maken van alle faciliteiten waarover dit speelterrein zal gaan beschikken. Noteer de datum en wees welkom om de kinderen aan te moedigen! Begin april zullen zij u wellicht benaderen met de vraag een bijdrage te leveren door het kind te sponseren. Het tijdstip van de sponsorloop is dan ook bekend.

Verhuizing naar de nieuwe school

De bouw is in volle gang en inmiddels heeft het team van De Kameleon een kijkje mogen nemen in de nieuwe school. Wij kijken er enorm naar uit om de kinderen te verwelkomen in hun nieuwe lokaal. We kunnen niet wachten het leerplein te gebruiken en kinderen de mogelijkheid te bieden buiten te leren op de lesveranda’s die de nieuwe school krijgt. Binnenkort zal een officiële handeling plaatsvinden waar we als school kort stil staan bij de bouw van de school. In september wordt de school opgeleverd en kunnen wij aan de slag met de inrichting. Naar verwachting starten we na de herfstvakantie in de nieuwe school

Op naar de basisschool

Wanneer uw kind 4 jaar is, kan hij/zij naar groep 1 van de basisschool. Het uitkiezen van een school is een leuke, maar ook spannende tijd. Neem gerust contact met ons op wanneer uw kind dit jaar vier jaar wordt. We maken dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en u krijgt een rondleiding door de school.

DIT GEBEURD ER

Nieuwsoverzicht

21
mar

Kern met Pit

Er kan gestemd worden op de landelijke “Kern met Pit” verkiezing. Het kost je een…

11
feb

Kern met Pit

“Hoe kunnen we het dorpspark nog meer en beter benutten?” Daarmee begon de oproep in…

12
jul

Bericht van het MFC

Tijdens de vakantie gaan we langzaam aan beginnen met de verbouwing van de keuken. We…

07
mar

Samen koken, samen eten.

Het M.f.c. en de dorpsorganisatie zijn in een vergadering op het idee gekomen om iets…

07
mar

Stichting Feestcommissie FC2000

I.v.m. persoonlijke perikelen van enkele commissieleden ziet de huidige feestcommissie het niet zitten om deze…

07
mar

Nieuws van OBS De Kameleon

Sponsorloop op het buitenspeelterrein voor onze leerlingen Vrijdag 26 april staat in het teken van…