Fotowedstrijd

Bij het brainstormen over het verbeteren van de website bedachten we dat we meer mooie foto’s nodig hebben om de website aan te kleden.

Al snel viel het woord fotowedstrijd. En dat gaan we dan ook doen!


Voor deze fotowedstrijd zoeken we de mooiste foto van Annerveenschekanaal, een foto die een verhaal vertelt over het dorp.
De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een 3 koppige jury. Allen een expert op eigen vlak. Nog niet alle namen zijn op dit moment bekend, dat laten we weten zodra de jury definitief is samengesteld..
Er wordt nog nagedacht over een mooie prijs voor deze wedstrijd. Maar in elk geval eeuwige roem, ook zal de winnende foto de introductiefoto van www.annerveenschekanaal.com worden.
We hopen dat er massaal foto’s worden ingeleverd, zodat de jury tot diep in de nacht bezig is met het beoordelen van alle foto’s.

De voorwaarden waaraan de foto’s moeten voldoen.

  • Uiterste inleverdatum is 30 april 2023.
  • De foto geeft een indruk van het dorp en/ of de bezigheden in het dorp.
  • Een digitale foto, met de naam van de maker/maakster en het hoe en waarom van de foto. Bij de foto schrijft u/je wat maakt dat deze foto dé foto is die het verhaal van AVK vertelt. Deze foto mag 500KB zijn en bij voorkeur in het jpeg-formaat (de redactie houdt zich het recht voor om grootte en bestandsformaat foto’s aan te passen voor gebruik op de website).
  • De foto mag gebruikt worden in publicaties van de DOA, de MFC de Badde en de Redactie van ’t Krinkie Spaien.
  • Alleen de jury gaat over de beoordeling van de foto’s

en dan nog dit:

Alle foto’s worden vanaf mei gepubliceerd op de website van Annerveenschekanaal.
De bekendmaking van de winnende foto zal mei 2023 (exacte datum volgt) gedaan worden op de website www.Annerveenschekanaal.com
Na de bekendmaking van de uitslag worden alle foto’s voorzien van de naam van de maker/maakster en het hoe en waarom.

Opsturen van de foto’s

De digitale foto’s mogen worden opgestuurd naar redactieavk@gmail.com