Multi Functioneel Centrum AVK

Multi Funcioneel Centrum De Badde

Het MFC - De Badde -Annerveenschekanaal beschikt over een sporthal, meerdere vergaderruimten, centrale ruimte en een bar met snackcorner.
In de snackcorner kunt u 's zaterdags terecht vanaf 17.00 uur.
In de sportzaal en/of de centrale ruimte worden regelmatig dorpsfeesten e.d. georganiseerd.

Zaal verhuur: Het M.F.C. is prima geschikt voor het houden van allerlei soorten bijeenkomsten, vergaderingen of workshops.
Er zijn meerdere ruimtes van 60 m2, een algemene ruimte van 150 m2 met beamer en ringleidingsysteem t.b.v. gehoorbeperking.
Tevens is er een sporthal aanwezig die geschikt is voor allerlei doeleinden.
Dit alles is mogelijk te combineren met een lunch of een koud/warm buffet.
Extra faciliteiten: Gratis wifi, geluidssysteem met draadloze microfoons, lichtinstallatie, flipover en voldoende parkeergelegenheid.
Heeft u of misschien uw werkgever of vereniging een ruimte nodig?
Voor tarieven en vragen kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden.

Cafetaria: de snackhoek is elke zaterdag van 17.00 uur tot +/- 20.00 uur geopend.
Hier worden de lekkerste snacks voor u op professionele wijze door vrijwilligers bereid.
Ook is de bar geopend en is er de mogelijkheid om te biljarten of te darten.

MFC DE BADDE
Volledige naam: Stichting Multifunctioneel Centrum De Badde Annerveenschekanaal.

De stichting is opgericht in 2003. Het multifunctioneel gebouw kwam tot stand op initiatief van inwoners van Annerveenschekanaal. De directe aanleiding voor de plannen was de verslechtering van de bestaande voorzieningen. De voormalige school, het dorpshuis, het gymnastieklokaal en het onderkomen voor de jeugd, verkeerden in zo'n slechte staat dat nieuwbouw goedkoper was dan het opknappen van de bestaande gebouwen..
De nieuw- en verbouw van het huidige MFC bestond uit het gedeeltelijk vervangende nieuwbouw. Het oude dorpshuis is gesloopt, het oude schoolgedeelte is verbouwd tot jeugdwerk activiteiten. Daarachter is een nieuwe school gerealiseerd met 4 grote klaslokalen. Tevens is er een grote multifunctionele ruimte met bar en cafetaria gedeelte. Daarnaast is een nieuwe grote gymzaal gebouwd, welke eenvoudig kan worden omgebouwd voor toneelvoorstellingen en feestavonden.

De doelstelling van de stichting is het in stand houden en exploiteren van een multifunctioneel gebouw dat ruimte biedt aan een school met 4 grote klaslokalen. Ook heeft de stichting de verplichting op zich genomen om jeugd activiteiten en ruimtes voor de jeugd in takt te houden. Het derde doel is dat alle verenigingen van Annerveenschekanaal hun activiteiten zelfstandig kunnen uitvoeren.

Daartoe is door en in samenwerking met de gemeente Aa en Hunze een multifunctioneel centrum gebouwd aan de Greveling 139. De gemeente Aa en Hunze is eigenaar van het gebouw en de Stichting huurt voor 1,- per jaar het gebouw en exploiteert het geheel door zaalhuur en barinkomsten.

Het bestuur:

Voorzitter: Harry de Jonge
Secretaris: Marjon Wiegers
Penningmeester: Robert Feijth
Leden: Otto Pauwels, Jan Olthof

Betuursleden van het M.F.C. de Badde:

Het MFC beschikt over een grote ruimte met biljart, tevens geschikt voor grote bijeenkomsten, met of zonder catering, want tevens beschikken we over een bar en een cafetaria gedeelte. Ook zijn er meerdere kleinere ruimtes voor vergadering, workshops, cursussen.

MFC: mfcdebadde@gmail.com, tel. 0598491019

Secretaris: Marjon Wiegers, secretaris@annerveenschekanaal.com

MFC